Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte baskın ve yer sarsıntısı kabil özge tabii afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları üzere bina güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe yanılma binalmaması gereken bir konulemdir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu Yangın Merdiveni Kapısı tür bapların en heybetli üstünlükı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri güçlü kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page